Λήξη Αθλητικών Εκδηλώσεων στην Ερμιόνη

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΜΙΟΝΗΣ                         Ερμιόνη, 19 Αυγούστου 2015
«ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΟΥΡΝΑΚΗ»                             Αριθμ. Πρωτ.: 112

Ταχ. Δ/νση: Ερμιόνη
Ταχ. Κώδικας: 21051
Πληροφορίες: Γιάννης Κρητσωτάκης
Τηλ.: 6947848610
Fax: 2754031300

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 16 Αυγούστου ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του 1ου OPEN TENNIS ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 2015 και μαζί του έφθασε στον τερματισμό του και το αθλητικό ταξίδι που ξεκίνησε 29 Ιουλίου με το 1o Τουρνουά beach soccer με ενδιάμεσους σταθμούς το 2o Τουρνουά beach tennis και το 8ο Τουρνουά beach volley «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΡΗΤΣΩΤΑΚΗΣ». Ήταν ένα εικοσαήμερο που με τα συναρπαστικά παιχνίδια στην άμμο που έγιναν και το όμορφο τένις που παίχτηκε κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων των φίλων των σπορ, όχι μόνο της επαρχίας, αλλά και πολλών επισκεπτών. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας και το θέαμα που πρόσφεραν οι συμμετέχοντες ήταν πάρα πολύ υψηλού επιπέδου.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σ’ όλους τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν όλες αυτές τις ημέρες στους αγώνες κάτω από τον καυτό ήλιο με τη δύναμη και το πάθος που αγωνίστηκαν, αλλά προπάντων το σεβασμό που έδειξαν στον αντίπαλο με μοναδικό έπαθλο τη χαρά της συμμετοχής.

Θερμές ευχαριστίες σ` όλους τους εθελοντές και ιδιαιτέρως στα μέλη του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης για την σημαντική συμβολή τους στην επιτυχή έκβαση όλων αυτών των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Ευχαριστούμε το Δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Δημήτρη Σφυρή, τον Τέως Δήμαρχο Ερμιόνης κ. Ανάργυρο Λεμπέση, τον Πρόεδρο της Δ.Κ. Ερμιόνης κ. Χρήστο Δάγκλη, τους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους Ερμιόνης κ.κ. Μπουρίκα Γιώργο, Μπαλαμπάνη Χρήστο, Κρητικό Ανδρέα, Μέξη Παναγιώτη, Τσεγκή Γιώργο και Μπάζο Παναγιώτη, και τους προέδρους του Α. Ο. Αντισφαίρισης Ερμιόνης κ. Μέλλο Γιώργο, του Α.Ο. Ερμιόνης κ. Δημαράκη Βαγγέλη και του Ναυταθλητικού Ομίλου Ερμιόνης κ. Κατσουράνη Κώστα, που τίμησαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις μας. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στους δεκάδες φίλους των καλοκαιρινών αθλημάτων που καθημερινά έδιναν το παρόν στα γήπεδα για να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις των ομάδων τους, καθώς επίσης και τους χορηγούς που για άλλη μια χρονιά, παρά τους χαλεπούς καιρούς στήριξαν την προσπάθειά μας.

Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας για το ερχόμενο καλοκαίρι και δεσμευόμαστε για ακόμα θετικότερα αποτελέσματα.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΡΗΤΣΩΤΑΚΗΣ

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ