Οι αθλητικές εγκαταστάσεις που σύμφωνα με το ΦΕΚ 374/27-3-2002 συμπεριλαμβάνονται στην περιουσία του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Ερμιόνης «ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΟΥΡΝΑΚΗ» είναι:

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΕΡΜΙΟΝΗΣ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΟΥΡΝΑΚΗ»

Previous Image
Next Image

info heading

info content

Το Κλειστό Γυμναστήριο Ερμιόνης «ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΟΥΡΝΑΚΗ» αποτελεί από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του την κυψέλη του αθλητισμού ολόκληρης της επαρχίας, αφού είναι ο μοναδικός κλειστός χώρος άθλησης του καλλικρατικού Δήμου Ερμιονίδας. Κατασκευάστηκε το 2002 σε χώρο 900 τ.μ. που παραχώρησε ο Δήμος Ερμιόνης, δίπλα από τις σχολικές εγκαταστάσεις του Γυμνασίου – Λυκείου Ερμιόνης.
Είναι δωρεά της πρέσβειρας Καλής Θελήσεως της UNESCO και προέδρου του Συλλόγου «Ελπίδα» κ. Μαριάννας Βαρδή Βαρδινογιάννη εις μνήμη των γονέων της.
Ο Δήμος Ερμιόνης για να τιμήσει τη μεγάλη της αυτή προσφορά, με τη σύσταση του ΝΠΔΔ ΦΕΚ 374/27-3-2002 έδωσε την επωνυμία σ` αυτό: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΜΙΟΝΗΣ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΟΥΡΝΑΚΗ».

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το Κλειστό Γυμναστήριο Ερμιόνης στο Χάρτη.

ΓΗΠΕΔΟ ΕΡΜΙΟΝΗΣ

Previous Image
Next Image

info heading

info content

Το Δημοτικό Γήπεδο Ερμιόνης βρίσκεται στη θέση «Αλώνια – Αλμυριές» Ερμιόνης από τη δεκαετία του `50. Το 1970 η Νομαρχία Αργολίδας προχώρησε στην «Κατασκευή εγκατάσταση Κοινοτικού Γυμναστηρίου Ερμιόνης». Το 2004 κατασκευάστηκε το παρών γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα από τη ΓΓΑ, μετά από αίτημα του Δήμου Ερμιόνης.
Το γήπεδο καλύπτει σήμερα έκταση 7,650 στρεμ. με χώρο στάθμευσης 4,628 στρεμ. Τα νέα σύγχρονα αποδυτήρια καλύπτουν επιφάνεια 123 τ.μ.
Από το 2002 έχει περιέλθει στην περιουσία του ΝΠΔΔ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΜΙΟΝΗΣ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΟΥΡΝΑΚΗ».

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το Δημοτικό Γήπεδο Ερμιόνης στο Χάρτη

ΓΗΠΕΔΟ ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Δημοτικό Γήπεδο Ηλιοκάστρου Το Δημοτικό Γήπεδο Ηλιοκάστρου βρίσκεται εκτός οικισμού στη θέση «Λάκκες» επί της επαρχιακής οδού Ηλιοκάστρου – Θερμησίας.
Οι αθλητικές εγκαταστάσεις καταλαμβάνουν έκταση 12,6 στρεμμάτων απ` τα οποία το γήπεδο είναι 7,5 στρέμ. και τα αποδυτήρια 67 τ.μ.
Κατασκευάστηκε το 1972 από την εταιρία «ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ» για την ομάδα του χωριού: « Όμιλος Φιλάθλων Ηλιοκάστρου». Το 1991 δόθηκε δωρεά στην Κοινότητα Ηλιοκάστρου και το 1998 με τον «Καποδίστρια» ήρθε στην ιδιοκτησία του Δήμου Ερμιόνης. Από το 2002 έχει περιέλθει στην περιουσία του ΝΠΔΔ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΜΙΟΝΗΣ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΟΥΡΝΑΚΗ».

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε to Δημοτικό Γήπεδο Ηλιοκάστρου στο Χάρτη

ΓΗΠΕΔΑ ΤΕΝΙΣ

 Γήπεδo Τένις Ερμιόνης Τα δημοτικά γήπεδα τένις κατασκευάστηκαν από το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΜΙΟΝΗΣ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΟΥΡΝΑΚΗ» στη θέση Κάπαρη Ερμιόνης σε χώρο 1.200 τ.μ. που παραχώρησε ο Δήμος Ερμιόνης με την 45/2009 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Το έργο ολοκληρώθηκε το Γενάρη του 2014 με τη χρηματοδότηση ιδίων πόρων και τις χορηγίες του επιχειρηματία κ. Τραυλού Νικολάου και της οικογένειας του κ. Κρητσωτάκη Ιωάννη εις μνήμη του γιου της Γιώργου.
Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν δύο γήπεδα τένις με πλαστικό χλοοτάπητα, έξι ιστούς ηλεκτροφωτισμού με είκοσι προβολείς και έναν οικίσκο 20 τ.μ. για βοηθητικό χώρο.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το Γήπεδo Τένις Ερμιόνης στο Χάρτη

ΓΗΠΕΔΟ ΘΕΡΜΗΣΙΑΣ

Δημοτικό Γήπεδο Θερμισίας Το Δημοτικό Γήπεδο Θερμησίας βρίσκεται στη θέση «Λίμνη», 2 χιλιόμετρα έξω από τον οικισμό. Το γήπεδο καλύπτει έκταση 6 στρεμ. με χώρο στάθμευσης 500 τ.μ. και επιφάνεια αποδυτηρίων 80 τ.μ. Κατασκευάστηκε τη δεκαετία του `60 από την Κοινότητα Θερμησίας.
Το 1998 με τον «Καποδίστρια» ήρθε στην ιδιοκτησία του Δήμου Ερμιόνης κι από το 2002 έχει περιέλθει στην περιουσία του ΝΠΔΔ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΜΙΟΝΗΣ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΟΥΡΝΑΚΗ».

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε to Δημοτικό Γήπεδο Θερμησίας στο Χάρτη